Spelarutbildningsplan

På den här sidan har vi samlat all information gällande Värmlands Fotbollförbunds spelarutbildningsplan. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Värmlands Fotbollförbunds spelarutbildningsplan

Spelarutbildning 12 år (7 mot 7)

Som 12-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid en Fotbollsdag arrangerat av Värmlands Fotbollförbund. En heldag med två träningspass och teori. Utbildningsdagen fokuserar på spelets skeden och i första hand individuellt anfallsspel/försvarsspel.

Spelarutbildning 13 år (9 mot 9)

Som 13-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid ett Fotbollsläger arrangerat av Värmlands Fotbollförbund. Två heldagar med sammanlagt fyra träningspass, teori och aktiviteter. Utbildningsdagarna fokuserar på spelets skeden i kollektivt och individuellt anfallsspel/försvarsspel.

Spelarutbildning 14 år (9 mot 9)

Som 14-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid olika utbildningsdagar arrangerat av Värmlands Fotbollförbund. Dagarna har olika teman kopplat till spelets skeden och med genomgångar av förbundets arbetssätt och är öppna för alla.

Spelarutbildning 15-17  år (11 mot 11)

Som fotbollsspelare i åldern 15–17 år inom distriktet har man möjlighet att delta vid olika utbildningsdagar arrangerat av Värmlands Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet. Dagarna har olika teman kopplat till spelets skeden och fördjupningar av förbundets arbetssätt. Merparten av utbildningsdagarna är selekterad verksamhet.

Kontaktuppgifter

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Anton Karlsson
Fotbollsutvecklare
054-770 71 06
anton.karlsson@varmlandsff.se

Kommande utbildningar spelare