Spelarutbildningsplan

På den här sidan har vi samlat all information gällande Värmlands Fotbollförbunds spelarutbildningsplan. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Värmlands Fotbollförbunds spelarutbildningsplan

Spelarutbildning 12 år (7 mot 7)

Som 12-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid en Fotbollsdag arrangerat av Värmlands Fotbollförbund. En heldag med två träningspass och teori. Utbildningsdagen fokuserar på spelets skeden och i första hand individuellt anfallsspel/försvarsspel.

Är du eller någon i din närhet intresserad av Fotbollsdagen. Klicka er in på fliken "anmälningssida".

Spelarutbildning 13 år (9 mot 9)

Som 13-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid ett Fotbollsläger arrangerat av Värmlands Fotbollförbund. Två heldagar med sammanlagt fyra träningspass, teori och aktiviteter. Utbildningsdagarna fokuserar på spelets skeden i kollektivt och individuellt anfallsspel/försvarsspel.

Är du eller någon i din närhet intresserad av Fotbollslägret. Klicka er in på fliken "anmälningssida".

Spelarutbildning 14 år (9 mot 9)

Som 14-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid sammanlagt 8 olika utbildningsdagar arrangerat av Värmlands Fotbollförbund. Dagarna har olika teman kopplat till spelets skeden och med genomgångar av förbundets arbetssätt.

Är du eller någon i din närhet intresserad av Distriktslaget för 14-åringar. Klicka er in på fliken "anmälningssida".

Spelarutbildning 15 år (11 mot 11)

Som 15-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid sammanlagt 14 olika utbildningsdagar arrangerat av Värmlands Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet. Dagarna har olika teman kopplat till spelets skeden och fördjupningar av förbundets arbetssätt. Merparten av utbildningsdagarna är selekterad verksamhet.

Är du eller någon i din närhet intresserad av Distriktslaget för 15-åringar. Klicka er in på fliken "anmälningssida" eller kontakta oss - Hampus.vff@varmlandsff.se

Spelarutbildning 16 år (11 mot 11)

Som 16-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid sammanlagt 12 olika utbildningsdagar arrangerat av Värmlands Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet. Dagarna har olika teman kopplat till spelets skeden och fördjupningar av förbundets arbetssätt. Mestadelen av fokuset ligger på att utbilda laget. Merparten av utbildningsdagarna är selekterad verksamhet.

Är du eller någon i din närhet intresserad av Distriktslaget för 16-åringar. Klicka er in på fliken "anmälningssida" eller kontakta oss - Hampus.vff@varmlandsff.se

Spelarutbildning 17-19 år (11 mot 11)

Som 17 till 19-årig fotbollsspelare inom distriktet har man möjlighet att delta vid sammanlagt 4 olika utbildningsdagar arrangerat av Värmlands Fotbollförbund tillsammans med samarbetsdistriktet Södermanlands FF. Dagarna har olika teman kopplat till spelets skeden och ingående teori kring fotbollsspelarens aktioner. All utbildning är selekterad verksamhet. Utbildningen riktar sig till spelare i Division 4 Herr och Division 3 Dam.

Är du eller någon i din närhet intresserad av Distriktslaget för 17-19-åringar. Kontakta oss: Hampus.vff@varmlandsff.se

Kontaktuppgifter

Vid frågor, funderingar eller konkreta tips på hur just din förening kan arbeta efter Värmlands Fotbollförbunds spelarutbildning, kontakta oss.

Hampus Ueltzhöfer
Spelarutbildningsansvarig