Lediga tränare - Lediga uppdrag

Maila till richard.morero@varmlandsff.se enligt följande mall för förening/lag eller tränare

Lag/Förening:
Kontaktperson:
Information:

Namn:
Kontakt:
Information (erfarenhet, utbildning):
Söker uppdrag:

Uppdaterad 25/8 2021

Lag: Norrstrands IF
Kontaktperson: Filip Rinstad, filiprinstad@gmail.com, 073-582 22 14
Information: Norrstrands IF är en av Värmlands största föreningar och växer. Vi söker tränare till flertalet ungdomslag, tjejer och killar, både som huvudtränare, assisterande tränare eller hjälptränare/resurs. Ansökan tas emot oavsett tidigare erfarenhet och utbildningsnivå, då vi anser att personlighet och motivation väger tyngre än meritlista. Norrstrands IF erbjuder och står för kostnaden att gå utbildningarna UEFA C och UEFA B-ungdom för alla tränare i föreningen. Föreningen bistår gärna med bollplank/mentor om önskemål finns. Uppdraget är arvoderat och föreningskläder ingår och startar under oktober/november 2021. Representationslagen i Norrstrands IF spelar i Division 2 dam respektive Division 4 herr.