Svantes Statistik

Välkomna till Värmlands Fotbollförbunds statistiksida.

Vårt eget orakel, Svante Bernhard, har gjort ett unikt arbete med att sammanställa statistik från våra 100 år som förbund.

I samband med jubileumsåret 2018 har alla resultat och tabeller från 1923 och framåt lagts upp, för A-lag herrar och damer.
De är sorterade efter förening (i alfabetisk ordning).

Materialet innehåller alla tabeller för samtliga föreningar i Värmland, komplett med varenda matchresultat. Från de allra första matcherna 1923 t.o.m. säsongen 2019.

Under hösten 2022 kommer statistiken att löpande läggas in på nya hemsidan och i samband med det uppdateras t.o.m. nyligen avslutad säsong. Målet är att vara klara innan årsskiftet.
Tills vidare länkas till gamla hemsidan.

På herrsidan har det under de 100 åren (t.o.m. säsongen 2018) funnits 364 föreningar med A-lag och på damsidan 148 stycken.

Dokumenten publiceras som öppna excel-ark, så den som vill fylla på med egna uppgifter kan göra så.

Statistik per förening (länk till gamla hemsidan).

Statistiken innehåller också samtliga serietabeller i Sverige med Värmländska lag inblandade, även här komplett med alla matchresultat, sorterade på årtal.

Tabeller per årtal (länk till gamla hemsidan).