Vi skapar partnernätverk

Värmlands FF´s partnernätverk, Värmlandslaget, vänder sig till värmländska företag och organisationer som delar VFF´s värderingar och som ser nyttan i att utveckla värmländsk fotboll samtidigt som det skapas nya affärsmöjligheter.

Värmlands Fotbollförbund består av ca 110 föreningar där de allra flesta bedriver verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Vi har verksamhet i nästintill varje by och finns representerade över hela vårt distrikt. Varje år spelar distriktets 900 lag omkring 8000 matcher. Värmländsk fotboll sysselsätter ca 1000 domare och 3500 ledare. Värmländsk fotbolls samhällsnytta är enorm!

Som partner i Värmlandslaget är du en viktig medspelare i det fortsatta arbetet med att utveckla värmländsk fotboll.

Vi bjuder in intresserade företag och organisationer till en informationsträff:

Tisdag 20 augusti
12.00-13.30 (vi bjuder på lunch)
Idrottens Hus, Karlstad

Vänligen anmäl ditt deltagande genom att skicka ett mejl till: kansli@varmlandsff.se och ange antalet deltagare från er organisation samt eventuell specialkost.

För att läsa mer om vårt partnerarbete, klicka upp sidan nedan: 

Eller kontakta Richard Morero eller Niclas Johanson