Värmlands FF söker en fotbollsutvecklare

Värmlands Fotbollförbund är ett av 24 distriktsförbund i Sverige och består av ca 110 föreningar varav ca 80 föreningar har någon form av barn- och ungdomsverksamhet. Vi administrerar distriktets- och en del av SvFF:s tävlingar och bedriver utbildning för spelare, ledare och domare varje år.

Värmlands FF´s vision lyder ”Värmländsk fotboll utvecklar vinnare på alla arenor”. För att lyckas med detta behöver människorna som företräder organisationen visa Engagemang, Respekt och vara Drivande – våra värderingar som följer med oss i allt vi gör.

Tjänsten som fotbollsutvecklare är en projektanställning med planerad avslutning 31 december 2025. Förlängning av anställningen kan eventuellt erbjudas i ett senare skede.
Arbete kvällar och helger är vanligt förekommande. Tjänsten är placerad i Karlstad men arbete sker i hela distriktet. Du ingår i ett team med Fotbollsansvarig, Fotbollsutvecklare Förening och Fotbollsutvecklare Tränare varpå vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

Arbetsuppgifterna är inom fotbollsutveckling med främsta fokus inom spelarutbildning. Administration och ansvar för futsalverksamheten ingår.

·        Genomförande och viss planering av spelarutbildningsaktiviteter.

·        Uppsökande verksamhet kopplat till fotbolls- och futsalutveckling och erbjuda exempelträningar.

·        Ansvara för fotboll i skolan.

·        Driva fotbolls- och futsalutveckling i olika projekt.

·        Administrera tävlingsverksamhet i futsal.

·        Delaktig i att bygga nätverk och relationer mellan föreningar.

·        Tillsammans med dina kollegor inom Värmlands Fotbollförbund utveckla den värmländska fotbollen.

·        Företräda Värmlands FF i olika nätverk och arbetsgrupper inom Svenska Fotbollförbundet.

Vi söker dig som:

·        Har gått relevant tränarutbildning i SvFF:s tränarutbildningsstege, gärna minst UEFA B.

·        Är självgående med god samarbetsförmåga.

·        Har sinne för ordning och organisation.

·        Är utåtriktad och står för ett trevligt bemötande.

·        Har förmågan att formulera sig väl i tal och skrift.

·        Har förmåga att leda föreningsmöten och utbildningar.

·        Innehar körkort och tillgång till egen bil.

Övrigt

·        Tjänsten är en projektanställning med avslutning 31 december 2025 (eventuellt kan förlängning erbjudas).

·        Tjänsten innebär att en viss del av arbetet utförs på kvällar/helger.

·        Start enligt överenskommelse.

·        Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

·        Generellt till alla roller söker vi medarbetare som har grundläggande värderingar och förhållningssätt som ligger i linje med våra: Engagemang, Respekt och Drivande. Du har intresse och förmåga att arbeta i en ideell verksamhet och vill lära mer och utvecklas.

Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Lön efter överenskommelse. VFF tillämpar kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen/Unionen. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Vi önskar din ansökan med CV och personligt brev innan den 1 mars till
kansli@varmlandsff.se. Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag!

Eventuella frågor ställs till Kanslichef Niclas Johanson på niclas.johanson@varmlandsff.se / 054-770 71 00 eller Fotbollsansvarig Richard Morero på richard.morero@varmlandsff.se / 054-770 71 03.