Värmlands FF i nytt partnerskap med VEO Technologies

Värmlands Fotbollförbund och Veo Technologies tillkännager ett nytt partnerskap för att förbättra fotbollen i Värmland. För att ytterligare främja användningen av Veo-kameran i fotbollen genomför vi nu en tävling där en klubb eller lag i Sverige har chansen att vinna en Veo-kamera och ett års licens.

Veo Technologies är ett danskt teknologiföretag som utvecklar en kamera för att spela in och streama fotbollsmatcher automatiskt till appen Min Fotboll.

Partnerskapet gör det möjligt för alla klubbar i Värmland att få en kamera till ett reducerat pris. För att främja användningen av Veo-kameran i Värmland ger Veo Technologies alla klubbar 200€ rabatt när de köper en kamera. Detta kommer att göra det enklare och mer prisvärt för klubbarna att spela in och streama sina matcher på ett enkelt och professionellt sätt. Här är länken till sidan där ni kan erhålla rabatten. 

För att ytterligare främja användningen av Veo-kameran i fotbollen kör Värmlands Fotbollförbund nu en tävling där en klubb eller lag i Sverige har chansen att vinna en Veo-kamera och ett års licens.
Tävlingen tar bara två minuter att genomföra och alla klubbar och lag är välkomna att delta.

Veo-kameran är ett viktigt verktyg för att förbättra spelarnas prestationer och utveckling, samt att skapa en bättre upplevelse för både spelare och publik.

Genom partnerskapet med Veo Technologies kommer Värmlands Fotbollförbund att ta ytterligare steg för att främja fotbollen i Värmland och ge klubbarna ett enkelt och prisvärt sätt att spela in och streama sina matcher.