Värmlands FF söker distriktsförbundskaptener

Värmlands Fotbollförbund söker Distriktsförbundskaptener (DFK) till flickor och pojkar födda 2008 och 2009.

Distriktslagsverksamheten är en del av Värmlands FF:s spelarutbildningsverksamhet. Distriktslagets verksamhet pågår från det år spelarna fyller 14 år upp till det år spelarna fyller 19 år.

Uppdraget innebär:

Som Distriktsförbundskapten ansvarar du för ett distriktslag. I ett DFK-team ingår två distriktsförbundskaptener och en distriktsförbundskapten målvakt.

Vi söker personer till följande roller:

• DFK och DFK Målvakt för F08.
  • DFK och DFK Målvakt för P08.
  • DFK och DFK Målvakt för F09.
  • DFK och DFK Målvakt för P09.

I ditt uppdrag som DFK ska du bland annat:

• Ansvara, tillsammans med övriga DFK i teamet, för att planera och genomföra samtliga samlingar för sin ålderskull de kommande åren.
  • Planera och genomföra verksamheten utifrån Värmlands FF:s riktlinjer för distriktslagsverksamheten.
  • Ha en dialog med aktuella föreningstränare.

Kvalifikationer:

• Du ska vilja utveckla ditt tränar- och ledarskap.
  • Du ska ha genomfört tränarutbildning via SvFF/VFF. Högre utbildningar är meriterande.
  • Du ska ha aktuell erfarenhet från senior- och/eller ungdomsfotboll.
  • Du ska vara ett föredöme som ledare.
  • Du ska följa Värmlands FF:s spelarutbildningsplan och arbetssätt.
  • Du ska vara Värmlands FF:s ansikte utåt.
  • Erfarenhet från Värmlands FF:s spelarutbildning är meriterande.

Anställningsvillkor:
Uppdraget är arvoderat utifrån Värmlands FF:s ekonomiska bestämmelser.

Ansökan:
Ansökan med CV ska vara oss tillhanda senast den 30 september 2022. Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan skickas till Henrik Blomquist via e-post: henrik.blomquist@varmlandsff.se.
Ange i ansökan vilken DFK-roll du söker.

Välkommen med din ansökan!