Flytt av matcher samt uppskjutna matcher i höst

Då många matcher som vanligt kommer att avgöras under helger under hösten, så krävs det att bestämda matchtiderna hålls i största möjliga utsträckning.

Matchflyttar
Domarsidan har meddelat att det från och med 15 augusti inte kan tillåtas några matchflyttar fredag-söndag. Domarna räcker helt enkelt inte till.
Om matchflytt måste ske, ske det sålunda göras till måndag-torsdag, då det finns större möjlighet att domare finns tillgängliga.

Om match måste flyttas skall uttagen domare alltid först tillfrågas för att fastslå om hen kan det nya datumet.
Om hen kan är det grönt att flytta matchen annars måste först annan domare säkerställas innan matchflytt kan verkställas.

Uppskjutna matcher
De matcher som är uppskjutna måste av ovan anledning hitta nytt datum på veckodag måndag-torsdag.
Inga uppskjutna matcher får planera in under fredag-söndag.

Uppskjutna matcher måste i tillägg vara spelade innan sista omgången.