Intresseanmälan Fotbollsligan

Fotbollsligan - Förenklade spelregler och spelformer för att fler skall spela fotboll längre tid

Fotbollsligan är ett initiativ för att fler skall spela fotboll längre tid; genom förenklade spelformer och spelregler för att möta ungdomarnas olika ambitionsnivåer. 

Fotbollsligan är en verksamhetsform som ligger parallellt med ordinarie seriespel. Detta innebär att spelare kan spela seriespel i en förening och fotbollsligan i en annan förening. Målgruppen är primärt spelare 13-19 år. 

Vi önskar nu få in intresseanmälan i förhoppning om att kunna erbjuda Fotbollsligan säsongen 2022. Vi vill också få inspel på hur Ni skulle vilja att genomförandet såg ut. Serieform, Drop in eller sammandrag/poolspel? Flick-/Pojklag eller mixade lag? Med domare elelr utan domare? Löpande anmälningar till varje omgång eller anmälan för halvår/helår? Spelform 3 mot 3, 5 mot 5 eller 7 mot 7? 

Ytterligare information finns via denna pdf

Vi vill ha in er intresseanmälan samt inspel senast 1a Februari till mailadressen: richard.morero@varmlandsff.se, för att vi skall kunna ta fram ett upplägg utifrån inkomna önskemål.