Lediga tränare - Lediga uppdrag

Maila till richard.morero@varmlandsff.se enligt följande mall för förening/lag eller tränare

Lag/Förening:
Kontaktperson:
Information:

Namn:
Kontakt:
Information (erfarenhet, utbildning):
Söker uppdrag:

Uppdaterad 25/11 2020

Namn: Tony Kola
Kontakt: 073-634 50 88, tony.kola@toko.se
Information (erfarenhet, utbildning): UEFA-A diplom, Idrottsvetenskap, Beteendevetare, har varit huvudtränare i Div. 1 och 2 i Nittorps IK, Mossens BK, Göteborg FF, Utbynäs SK.
Söker uppdrag: Dam div2 och högre

Namn: Khoa Mai
Kontakt: 073-649 15 75 - khoa.mai@hotmail.com
Information (erfarenhet, utbildning): Jag är 30 år och har en akademisk bakgrund med idrottsvetenskaplig kandidatexamen. Utöver detta innehar jag också en aktiv UEFA A-licens
Söker uppdrag: Jag söker en ambitiös klubb med utvecklande lärmiljö, på så hög nivå som möjligt.

Namn: Joao Alberto Kolling, Brazilian
Kontakt: 073-0686587 - jakolling@gmail.com
Information (erfarenhet, utbildning): Goalkeeper since 1990, played amateur football and futsal for Portuguesa de Desportos, Corinthians Paulista and later for some minor amateur squads in the South of Brazil. Formation as a teacher in Sociology, Anthropology and Political Sciences, working full time at Good Guys Brew AB since March 2019. Experience on GK training, match preparation and match analysis. Experience on teaching Social Sciences to teenagers on high school level. Head brewer since 2017.
Söker uppdrag: I'm looking for a part time position as a volunteer to start really blending into Karlstad community, learn and pratice Swedish and in the future start getting the formal Coach Education. If you need any help not just in the training area you can always contact me. Thanks!

Lag: Hammarö FK A-lag Herr
Kontaktperson: Alexander Makrygiannis, alexander.makrygiannis@gmail.com, 073-305 37 35
Information: Vi söker tränare till vårat a-lag som säsongen 2021 kommer spela i division 5. Säsongen 2020 spelade representationslaget i division 4, en nivå vi återigen vill spela på inom några år.
Föreningen går en spännande framtid till mötes med bland annat en utvecklad ungdomsverksamhet, där våra ungdomsspelare så småningom skall förberedas för spel på seniornivå. Därför ser vi gärna att vår a-lagstränare brinner för spelarutveckling inom såväl äldre ungdom som senior.
Förutom att du blir huvudansvarig för vårt representationslag tycker vi det är viktigt att hela föreningen får ta del av din fotbollskompetens och ser därför gärna att du deltar på diverse förenings- och arbetsgruppsträffar.

Lag: Norrstrands IF
Kontaktperson: Peter Bye, peter_90@hotmail.com, 073-070 95 61
Information: Vi söker tränare till flertalet ungdomslag, tjejer som killar, i föreningen. I vissa fall är det huvudtränare som sökes i vissa fall assisterande/hjälpinstruktör. Ansökan tas emot oavsett erfarenhet - personlighet är viktigare än meritlista. Föreningen bekostar C- och B- utbildning om det saknas och önskas. Föreningen bistår gärna med "bollplank/mentor" om det finns sådana önskemål. Uppdraget är arvoderat. Föreningskläder ingår. Uppdragen startar omgående oktober/november 2020 om möjligt, eller enligt önskemål. Föreningen är en bland de största i Värmland med tjejer och killar. Representationslagen spelar den här säsongen i Dam division 2 och Herr i Division 4