Uefa B, MFF/ÅFF/J-HFF, Modul 1., 2020-10-25 kl. 08:30 t.o.m. 2021-04-18 kl. 18:00

Uefa B
Medelpads Fotbollförbund
2020-10-25 kl. 08:30
Slutdatum
2021-04-18 kl. 18:00
Antal platser
24 (5 lediga)
18 500,00 SEK
Utbildningsansvarig
Roger Magnusson, roger.magnusson@medelpadsff.se
Sista anmälningsdag
2020-11-01
Instruktör
Tommy Lerstrand, tommylerstrand@gmail.com
Fredrik Karlström, fredrik.karlstrom23@gmail.com

Tränarutbildning UEFA B vänder sig till seniortränare.
Deltagare med godkänt resultat från kursen erhåller UEFA-B Diplom.
Tränarutbildning UEFA B tar upp alla delar av fotbollen som berör en tränare—den speglar kompetensen som en modern tränare behöver för att leda sitt lag och sina spelare till större kunnande och förmåga.
En toppmodern tränarutbildning med hög ambitionsnivå!

Innehåll UEFA B
bygger vidare på spelarutbildningsplanens nivå 4, som omfattar 16-19 år, och har en seniorinriktning där matchen och tävlingsmomentet har högre prioritet än i SvFF:s ungdomstränarutbildningar.
På UEFA B möter du ett innehåll som ger dig kompetens att coacha ditt lag mot både resultat och utveckling.

Kursupplägg
Kursen arrangeras gemensamt av Medelpads, Jämtlands och Ångermanlands fotbollsförbund.
Genomförandet består av sex kursmoduler á två dagar plus en dag med matchanalys. Mellan varje kursmodul skall deltagarna jobba med webbaserade uppgifter.
Deltagarna anmäler sig till hela utbildningen och kursen är sammanhängande.
Kurstid och plats
31/10-1 November, Kursmodul 1, Medelpad - Nordichallen Sundsvall
5-6 December, Kursmodul 2, Medelpad - Nordichallen Sundsvall
23-24 Januari, Kursmodul 3, Medelpad - Nordichallen Sundsvall
20-21 februari, Kursmodul 4, Jämtland/Östersund
27-28 mars, Kursmodul 5, Jämtland/Östersund
Kurmodul 6 - Matchanalys, 6 timmar tidsschema erhålls när match och datum fastställts.
17-18 april, Kursmodul 7 Ångermanland/Sollefteå

Ort kan ändras, information efter anmälan eller från instruktör.

Översiktligt kursinnehåll
Spelet fotboll, Färdigheten teknik, Fasta situationer Målvaktsspel Spelsystem, Ledarskap, lärande och psykologi, Spelförståelse Fotbollsfys, Matchanalys, Fotbollsskador, Domarens uppgifter, Matchfixing Organisation och planering Matchplan och tränarens coaching under match
Behörighetskrav Tränarutbildning C-Diplom eller avspark och påbörjad Bas 1 eller Målvaktstränarutbildning B.

Inbjudan tränarutbildning UEFA B
Kursavgift 18 500 kr per deltagare. Kursavgiften inkluderar kursmaterial, fika och måltider, konferens- och praktikkostnader.
Avgiften debiteras dig eller din förening efter första kursmodulen.
Kursen är inte Idrottslyftberättigad.

Anmälan Via föreningens Fogis eller via någon av arrangerade förbunds hemsidor, senast 1 november.
Eftersom antalet platser är begränsade förbehåller vi oss rätten att prioritera seniortränare och dessutom basera uttagningen på tränar- och spelarmeriter.

Innan antagning godkänts skickas en uppgift hem till sökande att besvaras. Därefter sker antagningarna och besked till godkända deltagare.
Logi
Möjlighet finns att få hjälp att boka logi, mot extra kostnad. Ange i anmälan om övernattning önskas och om det gäller dubbel- eller enkelrum.

Kallelse
Personlig kallelse skickas via mail ca 7 dagar innan kursstart.
Diplom För att få kursdiplom krävs fullständig närvaro—ingen ledighet beviljas under kursens gång!
Kursmodulerna ska genomföras i rätt ordning enligt studieplanen.
Missas någon modul är det på deltagarens ansvar att ta igen modulen i ett annat distrikt (innan man går nästkommande modul).
Ingen återbetalning utgår vid tillfället.

För mer Information
Roger på Medelpads Kansli 070-3102910 eller roger.magnusson@medelpadsff.se
Peter på Medelpads Kansli 070-3868820 eller peter.nordlinder@medelpadsff.se

Anmäl dig till detta utbildningstillfälle