Svantes statistik

Välkomna till vår nya statistiksida.

Vårt eget orakel, Svante Bernhard, har gjort ett unikt arbete med att sammanställa statistik från våra 100 år som förbund.

I samband med jubileumsåret 2018 har alla resultat och tabeller från 1925 och framåt lagts upp, för A-lag herrar och damer.
De är sorterade efter förening (i alfabetisk ordning).

Materialet innehåller alla tabeller för samtliga föreningar i Värmland, komplett med varenda matchresultat. Från de allra första matcherna 1925 t.o.m. säsongen 2018.

På herrsidan har det under de 100 åren funnits 364 föreningar med A-lag och på damsidan 148 stycken.

Dokumenten publiceras som öppna excel-ark, så den som vill fylla på med egna uppgifter kan göra så.

Statistik per förening

Statistiken innehåller också samtliga serietabeller i Sverige med Värmländska lag inblandade, även här komplett med alla matchresultat, sorterade på årtal.

Tabeller per årtal (börjar läggas ut under januari 2019)