Resultatrapportering i VFF: s serier

Inrapportering av matchresultat
I Tävlingsbestämmelserna 2013 står följande:
Domaren är skyldig att rapportera matchresultat via SMS (0730-126 126) senast 20 minuter efter match i alla distriktsserier fr.o.m. 15 år och uppåt.
Övriga matchresultat rapporteras via SMS av respektive hemmalag senast 20 minuter efter match.

Resultatrapportering vis SMS

1. För att rapportera ett resultat via SMS skriver man inmatchnummer(xxxxxxxxx), antal hemmamål(hm) och antal bortamål(bm).

Påföljande två sätt kan man skriva i SMS:et:

• xxxxxxxxx hm-bm

• xxxxxxxxx hm bm

Tänk på att inte skriva in mer tecken eller mellanslag än det som krävs enl. ovan. En siffra, en bokstav eller mellanskag extra så kommer inte systemet att registrera resultatet då ni sms:ar till en dator som sköter registreringen av resultatet.

2. SMS:et skickas sedan till följande telefonnummer: 0730 126 126

OBS! Matchändringar skall omedelbart meddelas till VFF:s kansli. 24 timmar efter utsatt speldatum låses matchen, vilket innebär att resultat inte kan rapporteras via SMS om matchen spelas på annan dag än utsatt.