Zonverksamheten 14-16 år

VFF:s Spelarutbildning - en möjlighet till bra träningstillfällen och mer fotbollsutbildning för spelare 14-16 år

Vår ambition är att så många som möjligt ska vilja fortsätta spela fotboll så länge som möjligt i en så bra miljö som möjligt. Värmlands FF:s egen verksamhet är en förhållandevis liten del i en fotbollsspelares vardag och vi vill med vår spelarutbildningsverksamhet stimulera flera istället för att begränsa tillgången till bra utbildningstillfällen till ett begränsat antal spelare.

DEN HÄR ZONEN TILLHÖR DU:

Zonträningarna arrangeras i 4 olika zoner i Värmland indelat i olika kommuner: Norra zonen, Västra zonen, Östra zonen och Centrala zonen. Du kan bara delta i den zonen du tillhör.

Norra Zonens kommuner: Sunne – Torsby - Hagfors – Munkfors - Forshaga
Värdförening: Torsby IF

Västra Zonens kommuner: Säffle – Grums – Årjäng - Kil – Eda –Arvika
Värdförening: Säffle FF

Östra Zonens kommuner: Filipstad - Storfors - Karlskoga - Kristinehamn - Degerfors
Värdförening: Degerfors IF

Centrala Zonens kommuner: Karlstad – Hammarö
Värdförening: IFK Skoghall DF

Tematräningar leds av Zoninstruktörer och hjälpinstruktörer utsedda av VFF.

Målvaktsträning
Utöver den målvaktsträning som sker i samband med de ordinarie zonträningarna erbjuds även separat målvaktsträning i våra fyra zoner. Dessa arrangeras under Februari-Maj samt Augusti-September. Totalt erbjuds ca tio tillfällen/zon.

Anmälningssidan hittar du under fliken Spelarutbildning klicka här!

Frågor: Richard Morero, 054-770 71 03, richard.morero@varmlandsff.se