Zonträningar 14-16 år

Zonträning - en möjlighet till bra träningstillfällen och mer fotbollsutbildning för spelare 14-16 år

Vår ambition är att så många som möjligt ska vilja fortsätta spela fotboll så länge som möjligt i en så bra miljö som möjligt. Värmlands FF:s egen verksamhet är en förhållandvis liten del i en fotbollsspelares vardag och vi vill med vår spelarutbildningsverksamhet stimulera flera istället för att begränsa tillgången till bra utbildningstillfällen till ett begränsat antal spelare.

DEN HÄR ZONEN TILLHÖR DU:

Zonträningarna arrangeras i 4 olika zoner i Värmland indelat i olika kommuner: Norra zonen, Västra zonen, Östra zonen och Centrala zonen. Du kan bara delta i den zonen du tillhör.

Norra Zonens kommuner: Sunne – Torsby - Hagfors – Munkfors - Forshaga
Värdförening: Torsby IF

Västra Zonens kommuner: Säffle – Grums – Årjäng - Kil – Eda –Arvika
Värdförening: IK Arvika Fotboll

Östra Zonens kommuner: Filipstad - Storfors - Karlskoga - Kristinehamn - Degerfors
Värdförening: Degerfors IF

Centrala Zonens kommuner: Karlstad – Hammarö
Värdförening: IFK Skoghall DF

Tematräningar leds av Zoninstruktörer och hjälpinstruktörer utsedda av VFF.

TEMATRÄNING och målvakter:
Nytt för säsongen 2016 är att målvakterna kommer få träning av en målvaktsinstruktör i samband med zonträningarna. Den så kallade "målvaktsdagen" som varit för målvakterna upphör alltså.

Anmälningssidan hittar du under fliken Spelarutbildning/Distriktslag eller klicka här!

Bildspel som visas i samband med Föräldrar- och Ledarträffar finner du här

Frågor: Richard Morero, 054-770 71 03, richard.morero@varmlandsff.se