Ekonomi zonlag/distriktslag

Vid zonträningar, distriktslagsträningar, läger har vi stora totala kostnader för mat, plan/hallhyror, arvoden, resor mm.

Kostnader som uppstår i samband med läger i distriktlagsverksamheten där spelarna är kallade kommer att faktureras spelarens förening. Övriga distriktslagssamlingar där spelare är kallade, är kostnadsfria.

Kostnader i sambande med zonträningar, målvaktsträningar och öppna distriktslagssamlingar  faktureras enskild spelare. Det är avgifter till självkostnadspris.

Det är ingen självklarhet att din föreningen står för kostnaden (hela/del av)! Det skiljer sig mellan föreningar och det är upp till varje förening. Det är därför viktigt att ni som förälder och spelare tar redan på vad som gäller i just er förening.