Kallelse till förberedande träning 13 juni och Utvecklingsläger i Halmstad 25-30 juni 2017

Följande spelare födda 2002 är uttagna till förberedande träning i Råda den 13 juni och SvFF:s Utvecklingsläger i Halmstad:

Reserverna är uttagna till träningen i Råda.

Julia Rhudin(MV) Mallbackens IF

Izabelle Ohlsson QBIK
Linda Forsby Töcksfors IF

Kostnad
Avgiften för Elitlägret i Halmstad är 2 500 kr per spelare. Den kommer att faktureras spelarens förening. För att delta på Elitlägret måste föreningen ha betalt Götalandslägret. Det är därför viktigt att du har föreningens tillåtelse att åka eller på annat sätt fått klartecken.

Träning Råda IP 13 juni
- Samling senast 17.45
- Träning 18.00-19.30
- Praktisk information inför Halmstad 19.30-20.15
- Dusch 20.15
- Hemresa ca 20.30
- Medtag Boll av bra kvalité, vattenflaska samt mörkblå VFF tröja.
(Har man ingen mörkblå VFF tröja så meddela Hampus)
Anmälan är obligatorisk för alla spelare till Hampus Ueltzhöfer 076-114 98 20 senast 11 juni.

Information om Halmstad:

Samling SJ Karlstad senast 07.45.
Avresa med tåg från Karlstad söndag 25 juni kl 08.18. Ankomst Karlstad 30 juni kl 16.29.
Viss packning kommer att kunna läggas i en minibuss.

Du som är uttagen ska gå in och anmäla dig på vår hemsida:

Här kommer program att finnas inom kort.

Spelarna ska (förutom personlig utrustning) medföra; träningskläder, overall, strumpor, fotbollsskor, joggingskor, godkända benskydd, badkläder, kudde, filt och lakan eller sovsäck. SvFF tillhandahåller en vanlig skumgummimadrass.

Godkända benskydd är obligatoriska under träning och match.

Distriktet ska medföra; matchutrustning, numrerade träningströjor/västar (samma nummer som på matchtröjorna), bollar, storlek 5 på båda lägren (en boll/spelare av god kvalitet), koner, sjukvårdsartiklar, tejp m m samt dryck. Om två lag har lika dräktfärger ska bortalaget byta tröjfärg.

* Varje distrikt har ansvar för att samtliga spelare och ledare innan elitlägren ger sitt samtycke till att vederbörandes personuppgifter registreras i SvFFs personregister. Dessutom att uppgifterna inom ramen för förbundets verksamhet, tillhandahålls förbundets samarbetspartners och även offentliggörs oavsett framställningsform.

* Av tidigare erfarenheter ber vi att ni i kallelsen till era spelare poängterar att det är viktigt att de kommer friska och oskadade till lägret. Efter skada bör de ha tränat kontinuerligt innan lägret börjar.

* Ingen frånvaro medges för t ex andra matcher.

* Elitläger t-shirt. VFF betalar för elitlägertröja till varje spelare och ledare.

Mer info från SvFF om lägret hittar du här: http://fogis.se/barn-ungdom/utvecklingslager/