Spelarutbildning under hösten

Spelarutbildningen har med anledning av den pågående pandemin legat nere under våren och sommaren. I augusti kommer vi att starta upp vår verksamhet och givetvis följer vi Folkhäslomyndighetens riktlinjer noggrant. Nedan finner ni info för varje ålderskull:

Information till Värmlands FF F15

Under vecka 24 har sammanlagt 52 spelare från Värmland, födda 2005, kallats till distriktsamlingar i Arvika och Kristinehamn. Utifrån dessa kvällsträningar ska nu spelare nomineras till Svenska Fotbollförbundets Riksläger som äger rum i början av augusti.

Information till Värmlands FF P15

Under vecka 23 har två distriktsamlingar genomförts för P15. Totalt har 52 spelare blivit kallade till kvällsträning i Kristinehamn och Arvika. Utifrån dessa kvällsträningar och tidigare utbildningstillfällen, i förbundets regi, kommer nu 2 utespelare samt 1 målvakt att bli uttagna till Rikslägret 2020.

Kallelse till Distriktsamling för P15 och F15

Den 5 maj meddelade Svenska Fotbollförbundet att med anledning av inställda Utvecklingsläger i Halmstad planerar man nu för ett Riksläger i månadskiftet juli/augusti. Detta för att säkerställa möjligheten att spela landskamper under hösten 2020.

Sommarens lägerverksamhet framskjuten

Värmlands Fotbollförbund har under en längre tid följt händelseutvecklingen kring Coronaviruset. Restriktionerna är fortsatt hårda från Folkhälsomyndigheten vilket har lett till att vi idag beslutar att skjuta fram sommarens lägerverksamhet för 12-14 åringar.
Beslutet tas i respekt av rådande läge och för att möjliggöra planering av en ny form av lägerverksamhet under hösten 2020. (Se längre ner på sidan)

Utökade platser vid sommarens läger

Värmlands Fotbollförbund kan idag meddela att vi tillsammans med Kils kommun lyckats öka antalet deltagarplatser vid Fotbollsdagen, Fotbollslägret och Utvecklingslägret. Detta innebär att vi nu har följande platser till förfogande totalt sett:

Målvaktsträningar 2020

Vi har nu öppnat upp anmälan för målvaktsträningar under våren och hösten 2020!
Mer information och anmälan finner ni här:
Målvaktsträning 2020

Spelarutbildning 2020 - Anmälan öppen

I skrivande stund har vi öppnat upp anmälan för alla våra öppna samlingar och läger under säsongen 2020! Se till att säkra din plats: Spelarutbildning 2020

Vi kommer att finnas på plats vid Hallvärmländskan i Kristinehamn under helgen för att få möjlighet att träffa spelare, ledare och föräldrar. Om ni inte har helgplanerna bokade så passa på att njuta av fotboll i makalöst skön miljö!

Trevlig helg!

Visa alla nyheter