Värmlands Stora Fotbollsfest

Anmäl Dig och Dina föreningskamrater till kvällen då vi firar och hyllar fotbollsprestationerna i Värmland! Fotbollsfesten är öppen för alla - Spelare, ledare, samarbetspartners och supportrar. Plats: Quality Hotel Selma Lagerlöf

Biljettpris: 395 kronor (subventionerat av VFF:s samarbetspartners)
Ingår gör välkomstdrink, julbord, kaffe, julbordsshow, Top Cats och dans/nattklubb.

Hotellerbjudande:
Quality Hotel Selma Lagerlöf: 595:-/pers i dubbelrum
Selma Spa+: 760:-/pers i dubbelrum
Uppge koden VF vid bokning för att ta del av priserna.
17.30 Glöggmingel
18.00 Pristutdelningar i olika kategorier i OBS: Begränsat antal biljetter, först till kvarn gäller.

19.30 Julbord och show med Topcats (spelar till ca 22.30)

Retro. Rockigt. Outtröttlig energi. Maximalt ös.
Top Cats tar plats på scen. För dig och dina vänner ger de JULSHOW med mer körande artister, blåsinstrument och ett hejdundrandre drag med kända och nykomponerade låtar.

En rock'n'roll-jul man sent ska glömma, om Top Cats själv får bestämma.
Showen spelas i fyra akter fram till ca 22.30. Du plockar av vårt dignande julbord under kvällens gång. Allt avslutas med en spektakulär final. Nattklubb och bar öppen till 02.00

ANMÄLAN VIA FOGIS HÄR!

Är intresset stort kommer vi erbjuda buss. Mejla om du är intresserad av plats och från vilken ort: ulrika.sandahl@varmlandsff.se (buss betalas på plats)

Priser till årets:
-Målvakter, Backar, Mittfältare och Forwards
-Ledare, Ungdomsledare, Förening och Domare
-Eldsjäl, Tränare herr, Tränare dam
-Kanon (en prestation utöver det vanliga)
-Guldbollar

Till och med måndag 20 oktober kan du själv föreslå pristagare! Maila ditt eller dina förslag till fotbollsgalan@nwt.se
Skriv vem eller vilka du tycker ska prisas, vilken kategorin är och kom gärna även med en kort motivering. Du undertecknar med namn, adress och telefonnummer. Du kan även (från lör 11 okt) nominera på nätet – se nwt.se!

Ladda ner inbjudan som pdf