Välkommen till värmlandsdomarna!

Varmt välkommen till domarsidorna hos Värmlands fotbollförbund.
Här hittar du information om, och kontaktuppgifter till, domarorganisationen.

På bilden ser ni Värmlands bidrag till eliten, på domarsidan, när vi startar säsong 2020. Richard Sundell, Selma Griberg och Lovisa Johansson. Vi önskar dem all lycka under säsongen.

Är du intresserad av att bli domare och kanske göra denna trio sällskap i eliten. Kontakta då Fredrik Sandström, domarkonsulent VFF, tel: 054-7707102 eller mail: Fredrik.Sandström@varmlandsff.se

Rättelse om arvoden

Här kommer en rättelse angående arvoden för sommarens träningsmatcher.

Inställda domarkurser

Under fredagen beslutade Värmlands Fotbollförbunds styrelse att ställa in alla möten och utbildningar, som ni kan se på förstasidan. Detta gör att vi har tryckt på pausknappen för alla utbildningar som rör oss domare. Kravet på genomförd kurs, godkänt regelprov och genomfört löptest ligger fortfarande kvar, för att få döma tävlingsmatcher. Vi ser att det är ett stort antal domare som ännu inte haft möjlighet att gå årets kurs. DK, tillsammans med Distriktsinstruktörerna, kommer inom den närmsat framtiden ha ett möte för att diskutera hur vi ska gå vidare med den rådande situationen.

Som läget är just nu är detta givetvis det enda rätta att göra. Vi återkommer när situationen ljusnar.

/Stefan Frimodig, ordf.DK

Visa alla nyheter