Välkommen till värmlandsdomarna!

Varmt välkommen till domarsidorna hos Värmlands fotbollförbund.
Här hittar du den information du behöver, oavsett om du är domare, spelare, ledare, kanslist - eller bara intresserad.

Om du har besökt denna sida tidigare så ser du att vi har ändrat lite i strukturen. Framför allt är det navigeringen i menyerna till vänster som har ändrats. Vi har nu försökt samla ihop allt material och placerat det under lämpliga rubriker.

Som du ser på denna sida så finns det nu nyheter inlagda här som rör domarna. Tanken är att denna sida ska hållas levande med ny och fräsch information. Vi i Värmlands fotbollförbunds domarkommitté hoppas att du ska trivas med det nya.

Inställda domarkurser

Under fredagen beslutade Värmlands Fotbollförbunds styrelse att ställa in alla möten och utbildningar, som ni kan se på förstasidan. Detta gör att vi har tryckt på pausknappen för alla utbildningar som rör oss domare. Kravet på genomförd kurs, godkänt regelprov och genomfört löptest ligger fortfarande kvar, för att få döma tävlingsmatcher. Vi ser att det är ett stort antal domare som ännu inte haft möjlighet att gå årets kurs. DK, tillsammans med Distriktsinstruktörerna, kommer inom den närmsat framtiden ha ett möte för att diskutera hur vi ska gå vidare med den rådande situationen.

Som läget är just nu är detta givetvis det enda rätta att göra. Vi återkommer när situationen ljusnar.

/Stefan Frimodig, ordf.DK

Visa alla nyheter