Idrottslyftet 2017

1 januari 2017 - 31 december 2017

Sidan är öppen för att söka idrottslyft 2017. När ni loggat in er i Idrottonline väljer ni fliken "Idrottsmedel" och därifrån ansökningar osv.
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta VFF:s kansli, daniel.svedberg@varmlandsff.se

SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT, SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT, SÅ BRA SOM MÖJLIGT!

"Svensk barn- och ungdomsfotboll ska skapa en positiv och sund miljö där alla får lära sig fotboll och utveckla ett livslångt intresse", står det i Fotbollens spela, lek och lär.

Svensk fotboll arbetar utifrån övertygelsen att välutbildade ledare, i väl fungerade föreningar, skapar möjligheter för barn att börja spela fotboll, och att de tycker det är så roligt och utvecklande att de fortsätter. På det sättet skapar fotbollen folkhälsa.

SYFTET MED IDROTTSLYFTET 2017
Att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.

För att nå upp till syftet med Idrottslyftet finns det bara fyra nyckelområden man under de kommande åren kommer att kunna jobba med utvecklingsinsatsr inom:

• Moderna välmående föreningar
  • Spelarutbildning på barnens villkor
  • Välutbildade ledare
  • Fotboll för alla

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA FOLDERN

Värmlands FF:s idrottslyft för utbildningar:

TRÄNARKURSER:

C-diplom i föreningsregi:
När en förening arrangerar C-diplom kan föreningen söka 1400:- per deltagare som gäller för både dag 1 och dag 2.
För detta belopp ska sen fakturor betalas från SISU Idrottsutbildarna (material och instruktör) och från VFF för administrationskostnad. Material beställs via SISU.

C-diplom i VFF:regi
Hela kurskostnaden för C-diplom, dvs 1400 kr per tillfälle kan sökas. Faktura skickas efter kursen till föreningen som då kan göra ansökan.

B-diplom ungdom: Föreningen kan söka 75% av kurskostnaden. Det betyder 1050 kr/kursdag. För hela kursen 4200 kr/deltagare. Faktura skickas efter kursen till föreningen som då kan göra ansökan.

DOMARKURSER
1 FU, 950 kr (100%). Faktura skickas från VFF till domarens föreningen som då kan göra ansökan.

LANDSLAGETS FOTBOLLSSKOLA
2000 kr/läger finns att söka.

Alla ansökningar som görs genererar en återrapport där ni fyller i vad pengarna använts till, hur många som deltagit osv.

INTEGRATION OCH INKLDERING
Har ni projekt inom ramen för detta ska ni kontakta Richard Morero, richard.morero@varmlandsff.se, 054-770 71 03. Han lotsar er vidare inom dessa områden.