Certifiera Er Förening

Från och med år 2014 samarbetar Värmlands Fotbollförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna i ett utbildningspaket vi kallar för Certifiering - Fotboll För Alla, där föreningarna har möjlighet att bli Nivå-Certifierade. I de tre nivå-paketen ingår Spelarutbildning och Föreningsutveckling. Via denna PDF finner ni mer information om nivå-utbildningarna. Spelarutbildningen utgår från Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan och föreningsutvecklingen från Svenska Fotbollförbundets mål-och strategidokument. Certifieringarna bekostas till fullo med hjälp utav idrottslyftet.

Certifieringen är giltig i tre år, därefter måste föreningen göra en omcertifiering.

Är er förening intresserad av att bli Nivå-certifierad; kontakta Richard Morero på Värmlands Fotbollförbund.
Mail: richard.morero@varmlandsff.se tel: 054-770 71 03 mobil: 070-466 91 31