Teknikmärket

Svenska Fotbollförbundets TEKNIKMÄRKE
Inte likt något annat!

Välkomna att pröva detta spännande material som kommer att utmana och få dig att utvecklas. I underrubrikerna ger vi er en bra bild av det nya TEKNIKMÄRKET. Helheten får du inte förrän du sett materialet på riktigt med lockande illustrationer och stora utmaningar.

• Byggt på egenträning.
  • Du ska själv kunna träna vissa moment för att sedan testa dig med en kompis, ledare eller förälders hjälp.
  • Du kan träna och/eller testa i stort sätt var som helst. Det enda du behöver är en boll och lite fantasi.
  • Det ska vara enkelt att testa och träna.
  • Ersätter inte ordinarie träning.
  • Du tävlar mot dig själv.
  • Testar matchlika situationer.
  • Nivågrupperat i tre olika svårighetsgrader grön, blå och gul.
  • Du börjar med grönt märke oavsett ålder.

Blått och gult teknikmärke har precis tagits fram och beställs via FotbollFörlaget.
Du vet väl också att det finns en inspirerande teknik-dvd med Anders Svensson och Victoria Svensson till salu, även den beställs via FotbollFörlaget.