Poolspel 8-9 år hösten 2021

Under slutet av juli färdigställdes höstens poolspel för 8-9 år.
Med anledning av den rådande situationen med fortsatt smittspridning, kommer poolspel ske i mindre form. Utgångspunkten har varit att fyra lag deltar per sammandragning...

Så är det i de allra flesta fall, men antalet anmälda lag i vissa geografiska områden har gjort att det även finns grupper med tre lag och två med fem lag.
Under de tre sammandragningarna som lagts in, har samtliga lag fått två matcher vardera per gång.

När matcher knappas in i Fogis krävs att ett datum sätts.
Det har därför lagts förslag på när poolspelen skulle kunna arrangeras.

Det är emellertid endast ett förslag, Lagen har helt fria händer att planera in andra datum under augusti-september. Välj de som passar er bäst.
Men var noga med att föra en dialog med övriga lag i poolspelet, så alla har koll på vad som sker.
Arrangörsföreningen bestämmer matchtider under dagen.

Tävlingsföreskrifterna för ungdom 2021. (PDF-dokument)
I dokumentet finns också en länk till spelreglerna.

Startavgifterna har fakturerats föreningarna och där har vi denna säsong halverat dem till 400 kronor.

Lycka till med höstens spel!