DIGITALA PAKETET 14-16 ÅR

Värmlands FF och Södermanlands FF bjuder in till gemensamma spelarutbildningsaktiviteter digitalt under våren 2021. Vi vill trots pandemin som härjar världen över erbjuda utbildningstillfällen för spelare födda 2005–2007 i form av teoretisk utbildning som sker digitalt under fyra tillfällen med olika teman på varje träff.

Tillfälle 1 – Resan till elitfotbollen
David Fällman (Ålesunds FK) och Julia Karlernäs (Sevilla FC) berättar om sin resa från sina moderföreningar IFK Mariefred respektive Västanviks AIF till elitfotbollen. Om deras drömmar som unga, betydelsen från personer runt omkring, framgångar och motgångar, vad som krävs för att nå hela vägen, lärdomar och erfarenheter från resan till elitfotbollen.
När: 7 april 18.00-19.00

Tillfälle 2 – Kost för aktiva fotbollsspelare
Conny Dahlqvist från RF-SISU Sörmland berättar om att hälsa och prestation går hand i hand och kosten har en stor betydelse för hälsan. Den här utbildningen lär dig förstå kostens betydelse för hälsan och prestationsförmågan. Med teori och praktiska övningar går vi igenom grundläggande näringslära. Vi går igenom vilken typ av mat som passar innan och efter träning och hur en effektiv måltidsplanering ser ut, med tips på bra frukost och mellanmål. Dessutom tar vi hål på en del myter om mat.
När: 22 april 18.00-19.30

Tillfälle 3 – Fotbollspsykologi
Daniel Ekvall är Tränarutbildare med ansvar för Fotbollspsykologi på Svenska Fotbollförbundet. Han är för närvarande fotbollspsykologisk rådgivare åt herrlandslaget och har haft samma funktion i IFK Norrköping mellan 2010 och 2017. Han kommer att prata om 3 teman: Göra nästa aktion med hög kvalité, att göra lagkamrater bättre och en långsiktig och hållbar karriär.
När: 12 maj 18.00-19.30

Tillfälle 4 – Tugget i omklädningsrummet
Love Swartz, barn- och ungdomssakkunnig på RF-SISU Sörmland, samtalar med Marcus Danielson, David Fällman och Julia Karlernäs om klimatet i omklädningsrum om jämställdhet och schyssta attityder för att skapa nästa generations förebilder och framtidens fotbollsutövare.
När: 2 juni 18.00-19.30

ANMÄLAN TILL DIGITALA PAKETET:
DIGITALA PAKETET 14-16 ÅR