Info om avgifter 2020 (Covid-19)

Nyhetsbrev från VFF:s kansli

Kära föreningar.

Hoppas allt fungerar så bra det bara går, nu när verksamheterna rullar igång för fullt.

Med tanke på det världsomfattande virus som pågår runt oss alla i dessa tider, så har vi alla ställts inför nya utmaningar.

Både Ni som föreningar och vi som förbund.

Våra utmaningar har varit att anpassa verksamheten efter rådande läge med korttidsarbete, inställda utbildningar, inställd lägerverksamhet och mycket, mycket mer.

En annan utmaning har varit att hantera alla frågor gällande riktlinjerna för all verksamhet runt Covid-19. Där har upplevelserna och tolkningarna av riktlinjerna varit väldigt blandade.
Fotbollsvärmland har däremot fått väldigt mycket beröm av Regionen Värmland för hur bra vi har skött oss.
Kul! Tack alla för det!

En annan återkommande fråga under våren och sommaren har varit om det blir någon minskad avgift på seriespelet denna säsong då det för en del lag bara blev halv serie.

Svensk Fotboll, SvFF, har resonerat i termerna att reducera med 25 %. Vi har anammat tänket, men bestämt oss för att rabattera barn & ungdomsfotbollen istället.

Det innebär att vi kommer att reducera alla startavgifter med 25 % för 2020. Så på den fakturan som landat hos Er så är den redan reducerad.

För oss som förbund så känns det som en väldigt bra lösning då vi når otroligt många på det sättet.
De unga är ju nånstans framtiden.

Vid frågor kontakta gärna undertecknad på nedan nummer.

Önskar Er alla en väldigt lyckad höst.

Och tänk på att fortsätta följa våra riktlinjer under hösten.
Det är superviktigt.

Bästa Hälsningar,