Rättelse om arvoden

Här kommer en rättelse angående arvoden för sommarens träningsmatcher.

Som en del i DKs arbete med att höja domarnas status, och skapa lite positiva rubriker, gick DK ut med att vi skulle frångå gällande avtal, och bara ta ut arvode för träningsmatch i sommarens träningsmatcher. Tyvärr kunde vi inte genomföra en sådan aktion, så här kommer en rättelse om vad som gäller.

I avtalet står följande: "I frågan om träningsmatcher i fotboll som spelas någon gång under tidsperioden för ordinarie seriespel, dvs. efter att serien startat men inte slutförts, utgår ersättning såsom för tävlingsmatch".

Serierna startar enligt följande:
Div 4 27 juli
Div 5 östra 26 juni
Div 5 västra 25 juni
Div 6 östra 2 augusti
Div 6 västra 3 juli
Div 6 norra 30 juli
Div 6 södra 30 juli
Div 7 norra 31 juli
Div 7 östra 31 juli
Div 7 södra 2 augusti
Div 7 västra 26 juli
Dam
Div 2 1 augusti
Div 3 31 juli
Div 4 31 juli

Ungdomsmatcherna har varit igång hela våren, så är det några träningsmatcher där anses de ha startat sin serie.

Har ni frågor om detta är ni välkomna att höra av er, Stefan.Frimodig@varmlandsff.se