Möjlighet till stöd för inköp av målburar

Värmlands FF har genom en ansökan till riksidrottsförbundet beviljats medel för inköp av målburar

Totalt har vi beviljats 74.202:-, som vi nu vill skall komma föreningarna till gagn på bästa sätt.

Föreningarna som kan beviljas medel skall äga eller driva sin anläggning. Det är föreningen som skall vara ägare till målburarna.

2/3 av det totala inköpsvärdet kan finansieras via ansökan hos VFF, 1/3 måste betalas av föreningen.

Genom vår samarbetspartner Tress erhåller vi 25% rabatt på inköp av målburar, samt fri frakt.
För två st 9 mot 9-mål gäller
Kostnad (inkl. frakt och nät) 25.350:-
VFF betalar 16.900:-
Föreningen betalar 8.450:-
För två st 5 mot 5-mål gäller:
Kostnad (inkl. frakt och nät) 18.750:-
VFF betalar 12.500:-
Föreningen betalar 6.250:-

Föreningen mailar sin anökan till richard.morero@ihvarmland.se. Vi vill att föreningen skriver en motivering för ansökan och hur inköp av målburarna främjar verksamheten. Ansökan gäller för två st 5 mot 5-mål eller två st 9 mot 9-mål.
Vi ser gärna att ansökande förening har verksamhet för både flickor och pojkar.

Sista ansökningsdag är 24e maj

Föreningar som har genomfört, eller genomför, VFF´s föreningscertifiering har företräde i ansökningsprocessen.

För ytterligare frågor/funderingar går det bra att maila richard.morero@ihvarmland.se

Målburar Tress