Kallelse till Distriktsamling för P15 och F15

Den 5 maj meddelade Svenska Fotbollförbundet att med anledning av inställda Utvecklingsläger i Halmstad planerar man nu för ett Riksläger i månadskiftet juli/augusti. Detta för att säkerställa möjligheten att spela landskamper under hösten 2020.

Värmlands Fotbollförbund har med anledning av Svenska Fotbollförbundets beslut valt att kalla 26 spelare till två separata distriktsamlingar för P15 respektive F15.

För att minska resorna inom länet har vi valt att förlägga distriktsamlingar för Västra/Norra zonen i Arvika. För Centrala/Östra är det Kristinehamn som gäller.

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekomendationer och skulle dessa förändras, kan vi med kort varsel välja att ställa in distriktsamlingarna.

VIKTIG INFORMATION

Spelare som kallas skall komma:
- Fullt friska
- Utan symptom
- Skadefria
Efterföljs detta inte kommer spelare att skickas hem från träning.

Spelarna kommer ombytta och klara direkt till fotbollsplanen och efter avslutat träning åker man direkt hem. Varken ombyte eller duschmöjlighet kommer finnas.

Träningarna kommer vara helt stängda för allmänheten. Det innebär att enbart ledare från Värmlands Fotbollförbund och spelare som är kallade får tillträde till planen och ytorna runtomkring. Med andra ord, ingen publik överhuvudtaget. Träningen kommer avbrytas om dessa regler inte efterföljs.

Länk till kallelser

Kallelse P15 Centrala/Östra - 2 juni

Kallelse P15 Västra/Norra - 3 juni

Kallelse F15 Västra/Norra - 8 juni

Kallelse F15 Centrala/Östra - 9 juni

Information från Svenska Fotbollförbundet

Riksläger 2020

Frågor och funderingar
Hampus Ueltzhöfer
076-1149820
Hampus.vff@varmlandsff.se