Värmlands FF Certifiering - Nylansering

Under 2019 har vi genomfört ett arbete för att uppdatera vår föreningscertifiering. Detta för att ge våra föreningar bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden och jobba enligt fotbollens uppdrag: Att så Många som möjligt skall spela fotboll så Länge som möjligt i en så Bra miljö som möjligt.

Värmlands Fotbollförbunds certifiering är, precis som tidigare, indelad i tre nivåer: Nivå 1 - Nivå 2 - Nivå 3, där varje nivå har olika kriterier. Föreningen startar med arbetet på Nivå 1 för att sedan gå vidare i Certifieringsstegen.

VFF´s certifiering går i linje med SvFF´s "Diplomerad förening" och vi ser gärna att föreningarna jobbar parallellt med dessa.

Föreningar som redan idag är certifierade behöver göra en omcertifiering för att erhålla det nya certifikatet. Denna omcertifiering görs tillsammas med föreningens idrottskonsulent hos SISU eller med Värmlands FF´s utvecklingskonsulent. Vi kommer inom kort kontakta samtliga föreningar som är certifierade enligt någon av de tre nivåerna.

Föreningar som vill starta upp certifieringsarbetet, eller har frågor om detta, kontaktar Richard Morero på VFF: richard.morero@varmlandsff.se, 054-770 71 03.

För ytterligare information om certifieringen, och dess innehåll, läs mer här: http://www.varmlandsff.se/certifiering-fotboll-for-alla/certifiering-fotboll-for-alla/