Min fotboll - dela upplevelsen

Nu lanseras svensk fotbolls nya app: Min Fotboll. Den sociala appen för Sveriges alla bredd-, barn-, och ungdomslag. SvFF och distrikten står bakom den helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten där syftet är att skapa mer engagemang och uppmärksamhet kring bredd-, barn-, och ungdomsmatcher.

Med hjälp av appen kan spelare, ledare och publik dela filmklipp, bilder, referat, resultatrapporter och livesändningar för att dela med intresserade följare. På så sätt kan alla som stöttar ett lag ta del av det som händer kring lagets matcher oavsett vart i landet de befinner sig.

Appen och tillhörande webbsida följer GDPR och Riksidrottsförbundets uppförandekod för personuppgifter. Den innehåller också nya innovativa funktioner för att ge spelare, ledare och föräldrar till unga spelare kontroll över vilken information som publiceras utöver den basinformation som krävs för tävlingens genomförande.

Tillsammans kan vi skapa en härlig bevakning av alla bredd-, barn och ungdomsmatcher i Sverige. Visste du att det spelar över 1000 fotbollsmatcher i snitt om dagen i vårt land? Kom igång med Min Fotboll idag, dela matchen- dela upplevelsen.

Appen finns för nedladdning i App Store och Google Play.

Läs mer på svenskfotboll.se/minfotboll