Tränarutbildningar

Nu finns det ett utbud av tränarutbildningar våren 2019

Än så länge finns det tre C-Diplom att anmäla sig till; Säffle, Svanskog samt Råtorp. Du hittar samtliga dessa på hemsidan. C-Diplom subventioneras till fullo genom idrottslyftet.

För dig som gått C-diplom är nästa steg B-Ungdom. Här erbjuder vi två utbildningar under våren. En på Örsholmens IP i Januari, och en i Karlskoga i Mars. Utbildningen i Karlskoga i mars är ett samarbete med Örebro Läns Fotbollförbund där de erbjuder en B-ungdom där deras Dag 1-2 samt 3-4 går helgen efter Karlskogas dito. Det innebär att om inte datumen i Karlskoga stämmer finns ett alternativ i Örebro.
Utbildningen B-Ungdom subventioneras till 75% av idrottslyftet. Du behöver därför ha föreningens godkännande för de övriga 25% som blir en kostnad för föreningen.

Samtliga utbildningar finner ni här: http://www.varmlandsff.se/tranarutb/?scr=course&fktype=1&fktype=2&fiid=365&fkkid=1&ffid=19&sorting=1

För dig som vill förkovra dig extra i målvaktsspelet och vill gå MV-B hänvisar vi till utbildningen i Örebro: http://www.varmlandsff.se/tranarutb/?scr=info&fiid=43302

Vill Er förening arrangera en C-diplom i Er hemmamiljö? Kontakta i så fall richard.morero@varmlandsff.se, 054-770 71 03.