Anmälan div. 4 dam och div. 7 herr

Nu är Fogis öppet för anmälningar till 2019 års distriktsserier för div. 4 damer och div. 7 herrar.

Anmälan ska ske i Fogis senast den 31 januari 2019.

Inbjudan till VFF:s distriktsserier 2019

Observera att det inte blir någon div. 5-serie på damsidan 2019, utan istället två geografiska div. 4-serier.

Lag som fanns med i div. 7 herrar och div. 4-5 damer 2018 eller nedflyttats till lägsta serierna, ligger redan som föreslagna i Fogis.
När ni loggat in i Fogis räcker det då att bekräfta deltagande genom att klicka på den gröna bocken.
Glöm inte att anmälan ska ske under säsongen 2019.

Att anmäla/avanmäla föreslagna lag

1. Välj "Arkiv" i huvudmenyn
  2. Välj "Startsida" i undermenyn
  3. Välj Fliken "Lag"
    Under rubriken "Föreslagna lag"
  4. Klicka på "gröna bocken" för att anmäla ett föreslaget lag
  5. Klicka på "röda krysset" för att avanmäla ett föreslaget lag

Efter anmälan, vänligen kontrollera att rätt kontaktperson är angiven och dennes uppgifter är korrekta.

För lag som inte deltog i seriespel 2018 gäller ny anmälan..
OBS: Använd inte alternativer "Ny snabbanmälan" det fungerar inte.

OBS:

För att få delta i 2018 års seriespel ska föreningen ha fullgjort sina skyldigheter gentemot SvFF, Värmlands FF och andra föreningar som har fordran godkänd av VFF. Detta innebär att utsända och förfallna fakturor skall vara reglerade.
Vid frågor angående detta, kontakta Daniel Svedberg, 054-770 71 04