VFF Spelarutbildning Futsal

Nu öppnar vi upp anmälan för säsongens spelarutbildningstillfällen i Futsal!

Säsongen 2018-2019 kommer vi erbjuda spelarutbildningsverksamhet i Futsal för spelare födda 2003, 2004 samt 2005.

För spelare födda 2005 arrangerar vi tre heldagar i December samt två kvällsträningar i februari. Samtliga är öppna för alla

För spelare födda 2004 arrangerar vi två öppna kvällsträningar i november/december samt en heldag och en kvällsträning i januari för kallade spelare. Vi har även för avsikt att arrangera matchspel mot annat distrikt i januari-februari för denna årskull.

För spelare födda 2003 arrangerar vi två öppna kvällsträningar i november samt en kvällsträning och en heldag för kallade spelare i december.
För denna årskull har vi ambitionen att deltaga med distriktslaget på en futsal-cup samt arrangera match mot annat distrikt.

För att anmäla dig till de öppna utbildningstillfällena i Futsal, klicka in dig på denna länk och leta upp rätt tillfälle för Dig: http://www.varmlandsff.se/spelarutbildning/distriktslag1/

Ansvarig Futsalutvecklare är Henrik Hermansson: henrik.hermansson@varmlandsff.se