Vi söker fotbollsutbildare till vårt 12-13-årsläger

Vi söker dig, mellan 18-30 år, som vill verka som fotbollsutbildare vid vårt läger för 12- och 13-åringar i Säffle 18-20/6

Precis som tidigare år arrangeras VFF´s utbildningsläger för 12- och 13-åringar, med fokus på fotbollsutbildning i såväl praktik som teori.

Till detta läger söker vi nu dig, framtidens fotbollsledare, som vill prova på, eller fortsätta i, rollen som fotbollsutbildare. Vi ser gärna att du är mellan 18-30 år, visar ett stort engagemang för att utbilda ungdomar och visar en nyfikenhet för att själv växa i rollen som ledare. Tidigare tränarerfarenhet är inget krav.

Lägret pågår under tre dagar, 18-20/6, där du kommer ansvara för en spelargrupp och utbilda dessa i både praktik och teori. Du som ledare får fortbildning under lägret, och erhåller färdiga träningsprogram utifrån teman.

Ansökan för att verka som fotbollsutbildare skickas till lars.loov@varmlandsff.se
Uppdraget är arvoderat.