Spelarutbildning våren 2018

Nu ligger vårens spelarutbildningstillfällen ute på hemsidan med möjlighet till anmälan

För spelare födda 2002 finns det möjlighet att anmäla sig till två öppna samlingar; En kvällsträning för respektive zon samt en heldag för alla zoner. Det kommer även finnas en öppen distriktslagsträning under hösten 2018.

För spelare födda 2003 kan du anmäla dig till en kvällsträning i februari samt en heldag i mars. I och med anmälan till februari-träningen är du automatiskt anmäld även till mars-träningen. Under hösten kommer det erbjudas ytterligare öppna distriktslagsträningar.

För spelare födda 2004 startar vi nu upp zonverksamheten! Här erbjuds tre heldagar i zonen under våren, samt två träningstillfällen under hösten (till dessa kommer det vara separat anmälan). Även 2018 kommer våra 14-årsläger vara öppna.

För anmälan och ytterligare information klickar du på denna länk: http://www.varmlandsff.se/spelarutbildning/distriktslag1/