Värmlands stora fotbollsfest 2017

Det finns platser kvar till årets stora fotbollsfest i Värmland. Vi förlänger därför anmälningstiden.
Välkommen med Din/Er anmälan till fotbollsgalan, som denna gång hålls i Arvika. Här hyllar vi årets prestationer på och utanför planen.
Anmälan senast 15 november.

Anmäl dig och Dina föreningskamrater till kvällen då vi firar och hyllar fotbollsprestationerna i Värmland. Fotbollsfesten är öppen för alla - Spelare, ledare, domare, samarbetspartners och supportrar.
Varför inte passa på att göra galan till Er föreningsfest?

Vi delar ut priser till årets:
- Målvakter, Backar, Mittfältare och Forwards
- Ledare, Ungdomsledare, Förening och Domare
- Eldsjäl, Tränare herr, Tränare dam
- Kanon (en prestation utöver det vanliga)
- Guldbollar

ANMÄLAN HÄR!

Fredag 17 november på Scandic Arvika.

18.00 Mingel
19.00 Kvällen startar till bords
Pristudelningar, stor BBQ-buffé och underhållning.

Kvällen arrangeras i samarbete med UPPLEVELSEMÄKLARNA som står för kvällen program.

Biljettpris: 295 kr/person inklusive fördrink, amerikansk BBQ-buffé och två dryck till maten, samt kaffe (priset subventionerat av VFF:s samarbetspartners).

Pristagare blir personligen inbjudna och går gratis, men måste anmäla sig.

Vill du bo över på Scandic Arvika erbjuder vi ett speciellt "Fotbollsfest-pris":
Dubbelrum 900:- samt Enkelrum 700:-.
För bokning av rum, kontakta Scandic Arvika 0570-197 50 eller arvika@scandichotels.com. Ange bokningskod: fotbollsgala.

Hjärtligt välkomna!

Värmlands Fotbollförbund