VFF söker futsalutvecklare

Nu vill Värmlands Fotbollförbund utveckla Futsal-verksamheten ytterligare, och söker därför dig som brinner för Futsal och ser en utmaning i att vara med och skapa formerna för framtida utbildning, för såväl ledare som spelare.

Futsal är världens snabbast växande inomhusidrott och i Värmland märker vi av att intresset och efterfrågan är större än någonsin.

Vi ser därför kommande säsong som ett ypperligt tillfälle för oss att ta krafttag och utveckla verksamheten ytterligare

I uppdraget som Futsalutvecklare ingår att utveckla och ansvara för VFF´s ledar- och spelarutbildningar, exempelvis Spelarläger, Distriktslagsverksamhet och Tränarfortbildningar

Uppdraget är arvoderat och kommer tillsättas snarast. Du kommer jobba tillsammans med VFF´s utvecklingskonsulent och gemensamt ta fram formerna för utvecklingen av Futsal, där du står för genomförandet. Du kommer ha ett stort eget ansvar för din arbetstid, och uppdraget går bra att kombinera med annan sysselsättning.

Du som söker skall ha erfarenhet av Futsal, som ledare och/eller spelare, och brinner för att utveckla idrotten. Du skall kunna inspirera både ledare och spelare och vara duktig på att kommunicera.

Skicka din intresseanmälan och dina kontaktuppgifter till:
kansli@varmlandsff.se

För mer information om uppdraget kan du kontakta Richard Morero, 054-770 71 03 eller richard.morero@varmlandsff.se

Ytterligare information om Svensk Futsal finns att läsa här:
http://www.e-magin.se/paper/1mk2px53/paper/1