Kostnadsfri tränarutbildning via Idrottslyftet!

Vi erbjuder även 2015 möjlighet till kostnadsfri tränarutbildning via Idrottslyftet! Läs mer här om hur det går till.

Vid föreningsinterna kurser:
När föreningen arrangerar egen kurs beställs materialet via SISU Idrottslutbildarna och instruktörsarvodet betalas ut via SISU.
SISU kommer sedan att fakturera föreningen för dessa kostnader. När fakturan kommer gör föreningen en Idrottslyftsansökan på hela det beloppet inkl kostnad för lunch.
Det är inte tillåtet att använa sig av både SISU-resursen och Idrottslyftet.

Kurser i VFF:s regi är också kostnadsfria för dig i Värmland som tillhör en förening. Har du föreningens tillåtelse är det bara att anmäla sig! När föreningen får en faktura söks beloppet via Idrottslyftet, där ni beskriver vem som utbildats sig, vilket datum och vilken kurs.

Detta gäller både för Avspark, Bas 1, Bas 2 och i nya utbildningsstegen C-diplom och B-diplom Ungdom.

Föreningen måste alltid redovisa deltagarlista för att få idrottslyft utbetalat.

Alla idrottslyft söks endast via Idrottonline. För att kunna göra detta behöver föreningen ha registrerat både ordförande och kassör i Idrottonline. Har ni frågor kring Idrottonline, kontakta SISU Idrottsutbildarna, Thomas Sundenhammar

Värmlands FF samarbetar med SISU Idrottsutbildarna vid all utbildning och all redovsning är av stor vikt för hela fotbollsvärmland!