Förtydligande riktlinjer Covid-19

Förtydligande dokument - uppdaterat 2020-04-29
Uppdaterat 29/4 med anledning av FHM:s förtydligande och SvFF:s uppdaterade riktlinjer gällande publik vid barn- och ungdomsmatcher.

Värmlands Fotbollförbund har i sitt beslut om att tillåta spel för barn och ungdomar upp till och med 18 år, följt alla rekommendationer från folkhälsomyndigheten.
Vårt absoluta uppdrag som organisation är att fatta alla nödvändiga beslut för att minimera smittspridningen inom vår verksamhet. Det är det viktigaste. Nummer 1.

Min Fotboll – Sveriges populäraste app!

I helgen slog svenska fotbollsrörelsens alldeles egna app, Min Fotboll, flera efterlängtade rekord. Bland annat passerades milstolpen 200 000 användare och appen toppade listan som Sveriges populäraste och mest nedladdade gratisapp – alla kategorier!

Skrivelse till kommuner med anledning av Corona

Idag, 1a april 2020, har SvFF skickat en skrivelse till samtliga kommuner i Sverige med anledning av Covid-19 och det ekonomiska bortfall som drabbar både små och stora föreningar.

Uppdatering VFF´s verksamhet gällande Coronaviruset

Uppdaterad information 18/3 10.30. Detta uppdateras fortlöpande.

Risken för smittspridning av coronavirussjukdom covid 19 är mycket hög enligt Folkhälsomyndigheten vars rekommendationer Värmlands FF följer. Vi har full förståelse för att det finns en oro kring virussjukdomen och VFF följer utvecklingen noga samt tar del utav dagliga rapporter från både SvFF och RF.

Fredag 13/3, skickade SvFF ut beslut, riktlinjer och råd angående svensk fotbolls verksamhet. Dessa finns att läsa här

Fotbollens samhällsnytta är värd miljarder!

Med anledning av den SROI-studie – Social Return On Investment – som Svenska Fotbollförbundet presenterade i höstas skrev Värmlands Fotbollförbunds ordförande, Annelie Larsson och SvFF:s ordförande, Karl-Erik Nillson, ett debattinlägg.
Det berör fotbollens samhällsnytta både i riket och inte minst hur det ser ut för Värmlands del. Läs hela debattinlägget här >>

Visa alla nyheter