VFF startar verksamhet för 17-19

En längre tid har det planerats för uppstart av verksamhet för spelare 17-19 år inom Värmland.
Pandemin har satt stopp för mycket och även här har vi fått avvakta med uppstart. Men nu blir det av!

VFF söker Futsalinstruktörer

Har du ett brinnande intresse för Futsal och vill hjälpa Värmlands Fotbollförbund att växa inom sporten. Vår verksamhets värdeord är engagemang, respekt och drivande. Stämmer detta in på dig? Då vill vi att du tar kontakt med oss.

Hampus Ueltzhöfer
Spelarutbildning
Hampus.vff@varmlandsff.se

Info om avgifter 2020 (Covid-19)

Nyhetsbrev från VFF:s kansli

Kära föreningar.

Hoppas allt fungerar så bra det bara går, nu när verksamheterna rullar igång för fullt.

Med tanke på det världsomfattande virus som pågår runt oss alla i dessa tider, så har vi alla ställts inför nya utmaningar.

Både Ni som föreningar och vi som förbund.

Min Fotboll – Sveriges populäraste app!

I helgen slog svenska fotbollsrörelsens alldeles egna app, Min Fotboll, flera efterlängtade rekord. Bland annat passerades milstolpen 200 000 användare och appen toppade listan som Sveriges populäraste och mest nedladdade gratisapp – alla kategorier!

Skrivelse till kommuner med anledning av Corona

Idag, 1a april 2020, har SvFF skickat en skrivelse till samtliga kommuner i Sverige med anledning av Covid-19 och det ekonomiska bortfall som drabbar både små och stora föreningar.

Uppdatering VFF´s verksamhet gällande Coronaviruset

Uppdaterad information 18/3 10.30. Detta uppdateras fortlöpande.

Risken för smittspridning av coronavirussjukdom covid 19 är mycket hög enligt Folkhälsomyndigheten vars rekommendationer Värmlands FF följer. Vi har full förståelse för att det finns en oro kring virussjukdomen och VFF följer utvecklingen noga samt tar del utav dagliga rapporter från både SvFF och RF.

Fredag 13/3, skickade SvFF ut beslut, riktlinjer och råd angående svensk fotbolls verksamhet. Dessa finns att läsa här

Fotbollens samhällsnytta är värd miljarder!

Med anledning av den SROI-studie – Social Return On Investment – som Svenska Fotbollförbundet presenterade i höstas skrev Värmlands Fotbollförbunds ordförande, Annelie Larsson och SvFF:s ordförande, Karl-Erik Nillson, ett debattinlägg.
Det berör fotbollens samhällsnytta både i riket och inte minst hur det ser ut för Värmlands del. Läs hela debattinlägget här >>

Visa alla nyheter